Wednesday, May 28, 2014

Country cutie

Jumestus ja pildid: Penelope Russak
Modell: Laura (Metro Models)

Jumestamisel kasutasin Make Up Store tooteid.


Meigipõhja tegemise esimese sammuna kasutasin Make Up Store peitepulka Care and Cover (Toon Light). See on väga hea katvusega toode, mis samal ajal on ülipeene tekstuuriga. Peitepulk katab vaevata kõik naha ebapuhtused ja seda võib julgelt kasutada ka tumedate silmaaluste peitmiseks - see ei kogune kortsukestesse.


Katsin näo kerge katvusega jumestuskreemiga ning kasutasin põsesarnadel Make Up Store High Tech Lighterit (Toon Venus). High Tech Lighter on õrnalt sädelev highlihter. Toon sobib pigem heledale nahale ja annab sellele kauni kuma ja kerge õhetuse.

Katsin näo väga õrna puudrikihiga.

Modelleerimiseks kasutasin Make Up Store päikesepuudrit (Toon Shimmer):


Puudrikarbi põhja all on kaasas ka puudripadi, aga mina eelistan päikesepuudrit peale kanda siiski pintsliga. Make Up Store pintslivalik on lihtsalt võrratu. Nende leti ees seisan alati nagu laps mänguasjapoes, sest olgugi, et kõik vajalikud pintslid on olemas, tekib seal alati soov veel mõne uue omanikuks saada.

Päikesepuudri peale kandmiseks on minu lemmik viltune keskmise suurusega pintsel (nr 367). See on mõnusalt pehmete karvadega ja parajalt tugev, nii et ei vaju laiaks lehvikuks. Pintslil on väga praktiline kummise kattega vars, nii et seda on eriti mugav hoida.

Päikesepuuder Shimmer on kergelt hajutatav ja väga hea tooniga, mis sobib ka heledale nahale.

Silmameigi jaoks kasutasin lauvärvitoone Indus Gold ja Orange Peel:


Indus Gold seguneb õrnaks rohekaskuldseks tooniks, mis on kerge sädelusega ja sobib ideaalselt päevameigi jaoks. Orange Peel on ühe kihina peale kandes õrnalt läbikumav, kuid kui panna mitu kihti, siis saavutab sellega üsna intensiivse tooni. Laurale tahtsin teha igapäevaseks kandmiseks sobiva jumestuse, nii et piirdusin ühe kihiga.

Katsin kogu liikuva lau Indus Goldiga ja lisasin koopajoonele Orange Peeli. Alumisel ripsmepiiril kasutasin ka Indus Goldi:


Tõmbasin lillakaspruuni laineriga peenikese joone ülemisele ripsmepiirile ja värvisin ripsmed musta Long Lash tušiga. Long Lash ripsmetušš pikendab ripsmeid silmnähtavalt ning eraldab nad kenasti üksteisest. Tušš ei pudise ja ei tekita tükke. Mulle meeldib ripsmetušši peale kanda Make Up Store lehvikukujulise pintsliga nr 207- sellega pääseb värvima ka täiesti ripsmejuure juurest, nii et ka lähedalt vaadates ei jää lau ja ripsmete vahele heledamat ranti, mis tušiharjaga värvides vahest võib juhtuda.


Põsed lõin õhetama põsepunatooniga Passion, mis on kindla peale minek igasuguse nahatooni puhul ja annab väga ilusa loomulikuna näiva puna. Põsepuna hajub imehästi ja on minu meigikotis nüüd üks suurimaid lemmikuid.

Jumestuse lõpetasin huuleläikega Hot Pink:


Esialgu paistab see ehmatavalt intensiivse tooniga, aga huultel jääb armsalt õrnroosa. Huuleläige sisaldab väikeseid säraosakesi, mis annavad tugeva ja kauakestva läike. Ta on kerge, ei kleepu ja ei jäta ebamugavat "moosist" tunnet. Väikese vigurina on huuleläike korgi sisse peidetud lambike, mis korgi mahakeeramisel põlema süttib ja tootele eriti luksusliku välimuse annab.

Valmis jumestus näeb välja selline:











2 comments:

  1. Super kaunid pildid! Hakkasin suurima hea meelega blogi jälgijaks, kuid kahjuks ei ole lisatud Google Friends´i vidinat blogile :(
    Kas on blogil ehk facebooki leht? :)

    Päikest!
    www.dodolce.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Facebooki leht on https://www.facebook.com/PenelopeRussakPhotography

    Ja vidina asja hakkan ka kohe uurima. Tänan tähelepanu juhtimast!

    ReplyDelete