Wednesday, May 21, 2014

Gigantide heitlus

Otsustasin testida, millise tootega saab endale hommikul kõige kiiremini veatu jume võluda. Kui valmissättimisega on kiire, siis on ju tore teada, millise potsiku järgi haarata.

Tegin kolmel järjestikkusel päeval meigipõhja erinevate vahenditega ja võtsin stopperiga aega, kui kiiresti valmis sain. Iga päev tegin kõige lihtsama ühe tooniga põhja ilma mingite modelleeringuteta. Jumestasin oma tavapärases tempos, ei proovinud saavutada maksimaalset kiirust.

1. Ontic minerals mineraalne jumestuspõhi


Mineraalpuuder on suurepärane kõik-ühes toode. Terve meigipõhja jaoks ongi vaja vaid ühte totsikut. Kõigepealt katsin kogu näo puudriga kasutades suurt kabukipintslit. Viimase lihvina tupsutasin sama puudriga üle tugevamat katmist vajavad kohad, kasutades väikest lapikut pintslit, et töö oleks täpsem.

Meigipõhja tegemiseks kulus 2 minutit ja 20 sekundit.


2. BeYu Perfect Teint Make Up Base


Perfect Teint Make Up Base on kerge jumestuskreem, mis jätab mati lõpptulemuse ja puudrit ei vaja. Kandsin toote sõrmedega üle kogu näo peale. Tugevamat katmist vajavatele kohtadele lisasin veel BeYu valgustpeegeldavat peitekreemi ja hajutasin näpuga. Puuderdasin ainult laud, et lihtsustada lauvärvi hajutamist ja tagada selle püsivus.

Meigipõhja tegemiseks kulus 2 minutit ja 32 sekundit.

3. Grimas Creme Make Up


Grimas vahapõhjalised täänid on paksu konsistentsiga ja katvad. Neid on kõige hõlpsam peale kanda švammiga ja enne kasutamist võiks vajaliku koguse tääni paletil soojaks ja pehmeks hõõruda. Kandsin tääni peale lateksist meigikäsnaga. Tugevamat katmist vajavatel kohtadel kasutasin lisaks veel peitepulka. Viimase lihvina puuderdasin terve näo.

Meigipõhja tegemiseks kulus 4 minutit ja 46 sekundit.

Niisiis võiks kiiretel hommikutel eelistada mineraalpuudrit või kerget jumestuskreemi, sest nendega saab näo pähe poole kiiremini kui vahapõhjaliste toodetega. Viimased võiksid jääda olukordade jaoks, mil  aeg pole küsimus ning on vaja katvat põhja tugevate ja konkreetsete modelleeringutega, sest siis on nad asendamatud.

No comments:

Post a Comment