Tuesday, June 24, 2014

Kätlin

Jumestus ja pildid: Penelope
Modell: Kätlin


Tegin Kätlinile glamuurse jumestuse rõhuga silmadel.

Tumeda silmameigi puhul alustan silmade jumestamisest, nii saab põskedele pudisenud värvi pärast hõlpsasti eemaldada ilma meigipõhja rikkumata.

Katsin laud jumestuskreemiga ja puuderdasin korralikult.

Silma raamisin musta värvi Mesauda pliiats-lauvärviga


Mesauda pliiatsikujuline lauvärv on pehme koostisega kauapüsiv toode. Ta sisaldab hõbedasi säraosakesi, mis annavad jumestusele erilise pidulikkuse. Värv on intensiivne ja tänu kreemjale koostisele ei pudise toode üldse, mis on tumeda värvi puhul väga oluline. Plusside kõrval on ka üks suur ja rasvane miinus - hajuvus. Nahale kantuna kinnitub lauvärv kiiresti ja hajutamisaega jääb väga vähe. Soovitan värvi peale kanda väikeste alade kaupa ja koheselt hajutada.

Joonistasin musta pliiatsiga välja silma välisnurga, kandsin seda ka liikuva lau välimisse kolmandikku ja koopajoonele, et anda pilgule sügavust ja dramaatilisust.

Jätkasin Palladio all-in-one lauvärvipaletiga.


Karbi kaanele on isegi spikker trükitud, et kuhu millist värvi võiks kanda. Järgisingi juhendit - katsin liikuva lau kõige heledama tooniga, tupsutasin silma välisnurka märja pintsliga täpikese roosat ja hajutasin tumehalli koopajoonele ning alalau ripsmepiirile.


Lauvärvid on küllalt heleda pigmendiga, nii et intensiivse tulemuse saamiseks on vaja neid peale kanda märja pintsliga.

Tegin mineraalpuudriga katva meigipõhja ja modelleerisin näo päikesepuudriga.

Värvisin ripsmed Palladio 4D Boost tušiga:


Nime tõttu eeldasin, et ripsmetušš on tugevalt pikendav ja tihendav. Kahjuks pidin pettuma - tušš on küll ilusa sügavmusta värviga, kuid sobib pigem päevameigi tegemiseks, mitte dramaatiliseks õhtujumestuseks - erilist pikendavat või tihendavat efekti ei märganud. Küll aga püsib ta hästi peal ja ei jäta tükke, nii et igapäevaseks kasutamiseks igati sobiv toode.

Kuna tušist saadud tulemus jäi väheseks, siis lisasin rea Andrea Modlash kunstripsmeid.


Starterkit pakis sisaldub 2 ripsmeriba, läbipaistev liim ja aplikaator.  Ribaripsmed on pakendi info järgi valmistatud inimjuustest. Riba on mõnusalt elastne ja seda on lihtne silma loomuliku kaare järgi painutada. Ripsmed on välisnurga poole veidi pikenevad, mis aitab neil oma ripsmetega paremini kokku sulada. Riba oli minu meelest veidike liiga lühike - kui kinnitasin selle silma välisnurka õigesse kohta, siis jäi sisenurka veel päris mitu sentimeetrit tühja ruumi. Võrreldes mu teiste kunstripsmeribadega ongi Modlashi riba rohkem kui sentimeetri jagu lühem.

Kandsin põskedele roosat ruuži ja toonisin kulmud kulmupuudriga.

Huuled värvisin üleni roosa huulepliiatsiga, et saavutada kauapüsiv tulemus ja niisutasin Missha Beautiful Tint huuleläikega.


See läige on pigem huulepalsami eest ja omab niisutavat efekti. Erilist läiget ja värvi ta ei anna.

Valmis jumestus tuli selline:











No comments:

Post a Comment