Saturday, June 14, 2014

Kõrbeprintsess

Jumestus ja fotod: Penelope Russak
Riided: tRUST
Stilist: Krete Beljaev
Modell: Kadri


Jumestuse tegemiseks kasutasin Ontic Minerals tooteid.

Põhja jaoks segasin kahte tooni - Stories from the Ivory Coast ja Creme Brulee, et saada Kadri nahaga täpselt sobiv toon. Siinkohal julgustus ka jumestajatele kes tahavad hakata mineraalkosmeetikat kasutama - esimese hooga võibki osta vaid ühe heleda ja ühe tumeda mineraalpuudri, sest nendest saab hõlpsasti täpselt kliendile sobiliku tooni kokku segada ja ei ole vaja muretseda tervet toonide valikut.


Silmameigis kasutasin kolme lauvärvi- liikuva lau katsin kuldse tooniga Golden Member, koopajoonele ja alalau ripsmepiirile kandsin roostepunast Show Me Passionit ja andsin silmale konkreetsust tumepruuni Brandy Souriga. Kõik Ontic Mineralsi lauvärvid on väga tugeva pigmendiga, nii et ettevaatust pealekandmisel - parem on võtta pintslile väga vähe värvi, hajutada ja vajadusel lisada.


Põskedel kasutasin põsepuna XOXO. Xoxo on väga õrna tooniga säraosakestega toode. Üksi kasutades jääb sellest põsepunana väheks, aga see-eest annab ta hoopis nahale imelise sädeluse. Lisaks põskedele saab XOXOt kasutada ka highlighterina - kanda kulmuluu alla või silma sisenurka, et pilgule erksust lisada.

Puna jaoks kasutasin aga jälle lauvärvitooni Show Me Passion - segasin seda mineraalbaasi sisse, et tooni lahjendada ja kandsin pintsliga põskedele. Nagu enne hoiatatud, siis selle lauvärvi toon on väga intensiivne - kui tahad seda põsepunana kasutada, siis isegi baasiga segatult on mõsitlik saadud tooni enne näole panemist käeseljal katsetada, et mitte põski liiga silmatorkavaks võõbata.


Lõpetuseks värvisin huuled roostekarva huulepulgaga, ripsmed musta tušiga ja kulmud pruuni kulmupuudriga.

Valmis jumestus tuli selline:










2 comments: