Tuesday, June 10, 2014

Maria

Jumestus ja pildid: Penelope Russak
Modell: Maria (E.M.A.)
Stilist: Alli-Liis Vandel


Mariale tegin meigipõhja Dermacoli jumestuskreemiga Pure Gold (toon 4).


Pure Gold on keskmise katvusega vedel jumestuskreem, mida saab kerge tekstuuri tõttu kiiresti näole kanda ja mis hajub hästi. Tootekirjeldus ütleb, et jumestuskreem sisaldab kullaosakesi. Mingeid silmaga nähtavaid säraosi tootes küll ei paista, kuid ilusa kumava jume saab sellega küll. Puuderdasin kergelt ja modelleerisin näo päikesepuudriga.

Katsin liikuva lau heleda lauvärviga. Silma välimisse kolmandikku ja koopajoonele kandsin Max Factori Max Effect lauvärvi (Toon Ultraviolet). Max Effect on huvitavalt pakendatud puuderlauvärv, mida saab purgist kätte väikese aplikaatoriga. Aplikaatorist on abi siis, kui soovid värvi ühtlase kihina üle terve lau kanda. Kui aga vajad korralikult hajutatud tulemust, siis sellega ta hakkama ei saa ja tuleb pintslid appi võtta.



Alumisele ripsmepiirile tõmbasin joone L’ Oreal HIP kuldse silmapliiatsiga.  Pliiats on väga kreemjas ja annab tugeva joone juba ühe tõmbega. Ülima pehmuse tõttu muidugi kulub ka kiiresti - kui tahad mõlemale silmale tõmmata väga peent pliiatsijoont, siis peab seda lausa enne mõlema silma raamimist teritama. Pliiatsijoon jääb nahale intensiivsena ning püsib väga hästi.


Värvisin ripsmed musta tušiga ja tegin ülemisele ripsmepiirile lilla lainerijoone.

Huulte värvimiseks kasutasin roosat huulepliiatsit ja  Dermacoli huuleläiget Brilliant Lip Gloss. Huuleläige on intensiivse tooniga, ei pane huuli kleepuma ja püsib kaua.


Kõiki neid tooteid saab osta veebipoest MyLook.ee, kus on väga lai kosmeetikavalik ja sõbralikud hinnad. MyLooki puhul peab kindlasti ära märkima ka väga lühikese tarneaja - hommikul tellitud kaubale võid juba sama päeva õhtul SmartPosti pakiautomaati järgi minna.

Valmis jumestus tuli selline:







No comments:

Post a Comment