Sunday, August 10, 2014

Emaarmastus

Modellid: Raahel ja Mia



Raaheli jumestuse tegin The Body Shopi toodetega.

The Body Shop on suure südamega  kaubamärk. Kõik nende tooted on julmusevabad ja 100% taimset päritolu, ühtegi toodet ei ole katsetatud loomade peal. The Body Shop toetab ausat kaubandust ja tõstab seeläbi tuhandete inimeste elukvaliteeti üle kogu maailma. Lisaks viiakse sageli läbi kampaaniaid, mille käigus juhitakse tähelepanu keskkonaaprobleemidele, inimõiguste kaitsmisele ja loomuliku ilu väärtustamisele.

Siiani olin rohkem tuttav nende nahahooldustoodetega, kuid nüüd katsetasin ka The Body Shopi dekoratiivkosmeetikat.

Esimese sammuna kasutasin laugudel Instablur toonitud primerit.


Primer on kollakat tooni ja muudab silmaümbruse veidi heledamaks. Toon ei ole siiski nii tugev, et varjata ära tumedaid silmaaluseid või laugudel olevaid veresooni. Praeguste kuumade ilmadega on primeri kasutamine eriti oluline, sest see tagab lauvärvi pika püsivuse. Primer ühtlustab ja silub nahapinda ja kirgastab lauvärvi tooni.

Meigipõhja tegemiseks kasutasin teepuuõliga BB kreemi (toon 02)


Kerge suvine jumestus ei vaja paksu meigipõhja - BB kreemist piisab täiesti. Kreem on keskmise katvusega ja ühtlustab nahatooni, tumedate silmaaluste ja punnide katmiseks jääb temast siski väheks ning lisaks on vaja kasutada veel peitepulka. BB kreemil on üsna tugev teepuuõli lõhn. Maitse asi - kas see meeldib või mitte. Lõhn püsib nahal siiski vaid lühikest aega, seetõttu saavad seda kasutada  ka inimesed, kellele tugevalõhnalised tooted ei meeldi. Teepuuõli on antibakteriaalse toimega, nii et lisaks jume ühtlustamisele on kreem ka nahka hooldava ja vistrikevastase toimega.

Katsin näo kerge puudrikihiga, et see läikima ei hakkaks ja modelleerisin päikesepuudriga.

Silmameigi jaoks kasutasin Color Crush lauvärve.


Pildil on toonid  125 Champagne Kiss,  245 Coco Deluxe, 360 Gold Rosemance ja 260 Golden Cinnamon



Color Crush lauvärvikollektsioonist leiab nii rahulikke maalähedasi toone, kui ka särtsakaid efektivärve.
Lauvärvid on tugevalt pigmenteeritud ja õrna sädelusega.  Lauvärvid sisaldavad looduslikke õlisid, nii et on mõnusad ja pehmed, mitte kuivad puudrilised. Värvide pealekandmiseks võib kasutada nii kuiva kui märga pintslit.

Raaheli jumestuses kasutasin kahte tooni - katsin liikuva lau heleda tooniga Champagne Kiss ja rõhutasin silma välimist kolmandikku ja koopajoont tumepruuni Coco Deluxega. Tumedat värvi kandsin ka alumisele ripsmepiirile.


Lauvärvid on ülihea hajuvusega ja ei pudise, mis on suureks plussiks. Hoogsal hajutamisel võivad lendu minna vaid tootes sisalduvad säraosakesed, aga värvipigment ei pudene kuskile.

Silmameigi lõpetasin musta geellaineriga.


Laineri korgi sisse on peidetud praktilise suurusega pintsel, millega saab joonistada nii peenikest kui laia lainerijoont. Toon on väga intensiivne must ja jätab ilusa tugeva joone juba ühe tõmbega. Lainer on kauapüsiv ja laiali minemist pole vaja karta. Värskelt nahale kantuna laseb toode end ilusti hajutada, nii et sellega saab teha nii pehmet suitsust kui ka tugevat ja dramaatilist lainerit.

Värvisin ripsmed musta tušiga, põsed roosa põsepunaga ja kasutasin viimase sammuna The Body Shopi Color Crush huulepulka. Toon 245 Pink Luxe on mõnus rahulik roosa, mis sisaldab õrnalt küütlevat kullatooni. See on hea sobib-kõigaga toon, mida võib kasutada väga erinevate jumestuste juures.


Valmis meik tuli selline:




Edasi võtsime kampa ka väikese Mia ja sündis selline fotoseeria:

















No comments:

Post a Comment