Tuesday, January 27, 2015

15-minuti jumestus Collistari toodetega



Tegin Mirjamile kiire ja lihtsa jumestuse, kasutades Itaalia luksuskosmeetikasarja Collistar tooteid.

Kõigepealt tegin kergelt läbikumava meigipõhja, et Mirjami armsaid tedretäppe mitte täiesti ära katta. Modelleerisin näo päikesepuudriga ning kandsin liikuvale laule šampanjatooni kergelt sädelevat lauvärvi. Alumist ripsmepiiri rõhutasin tumehalli mati lauvärviga.

Selleks, et silmale konkreetsust anda, kasutasin Collistari Shock lainerit  . Laineril on teravatipuline pehme vildist ots, millega saab teha ideaalselt peenikese joone. Shock jätab sügavmusta juti juba esimesel tõmbel. Väga positiivselt üllatas mind laineri püsivus - õhtul meiki maha võttes on lainerijoon sama sirge ja veatu kui hommikul. Hea püsivuse ja mugavat täpset pealekandmist võimaldava otsa tõttu on Collistari Shock nüüd ametlikult minu lemmik must silmalainer! :)



Silmameigi lõpetasin Collistari pikendava ja tihendava ripsmetušiga Infinito. Esiteks võlus mind luksuslik pakend ja ka sisus ei pidanud pettuma - tušš on rikkalikult pikendav ja tihendav ning hea püsivusega - ei mingit pudisemist terve päeva jooksul.


Värvisin kulmud pruuni lauvärviga, ja põsed oranžika ruužiga.

Jumestuse lõpetasin Collistari Gloss Design huuleläikega (toon Dusty Rose Lacquer). See on oranžikas-roosa läbikumav toon, mis sobib ilmselt igasuguse nahatoniga ja väga paljude erinevate jumestuste juurde. Mulle meeldib rõhutada silmi ja jätta huuled tagasihoidlikuks, nii et see huuleläige on minu jaoks ideaalne - annab huultele õrna värvi ning laseb silmameigil särada.



Valmis jumestus tuli selline:






1 comment: